Начало | Orpheus Spa

Орфей Спа

Разположен в центъра на гр. Девин, е модерен комплекс, предназначен да се възползва от уникалните дадености на региона, с възможности за отдих, спорт, развлечение и балнеолечение.

Страхотно настроение

Свеж въздух и прекрасна природа съчетани с лукс и перфектно обслужване.

Фитнес център

Тук с лекота ще поддържате Вашата физическа форма.

Спа

Вие ще се почувствате неизмеримо по-добре след процедурите в нашият център.

Хотел Орфей

Хотел Орфей

Хотел Орфей, разположен в центъра на гр. Девин, е модерен комплекс, предназначен да се възползва от уникалните дадености на региона, с възможности за отдих, спорт, развлечение и балнеолечение.

Научете повече »

Град Девин

Град Девин се намира на 30 км от един от най-известните зимни курорти в България – Пампорово и на 90 км от международното летище в град Пловдив. Градът се намира на 710 метра над морското равнище в полите на планина Родопите, в която са съчетани разнообразен релеф, живописна природа, мек и климат, лечебни минерални извори, богата флора и фауна както и много природни и културни забележителности.

Научете повече »

Отдих и Spa

СПА центърът в хотел “Орфей” представлява всичко, което е свързано със здраве, красота, удоволствие. С модерния си стил и оборудване, СПА центърът е един от най – добрите в грижите за здравето. Здравният комплекс предлага фитнес център, с най-новото кардио-васкуларно оборудване, просторни топлолечебни съоръжения, включващи сауна, турска баня, парна баня,[...]

Научете повече »

Настаняване

Промоционални предложения. Видове стаи, настаняване и цени.

Научете повече »

Минерална вода

Като балнеоклиматичен курорт град Девин е известен най-вече с чудесните свойства на минералната си вода, която спокойно може да конкурира френската “Перие”. В региона на Девин от няколко сондажни хидротермални източника бликат минерални води с аналогичен химичен състав, но с температура от 37Со до 76 Со и значителен общ дебит около 83 л/сек, или повече от 7 милиона литра в денонощие.

Научете повече »